Om oss

Vi är mor och dotter och vi vill sprida kunskapen om koreansk hudvård i Sverige.

Varför vill vi det?

Koreansk hudvård, även kallat K-Beauty, har gång på gång överraskat oss positivt. Med erfarenheter i bagaget vill vi gärna dela med oss av kunskapen, så att även du ska kunna njuta och dra nytta av koreansk hudvård. Kännetecknet för K-Beauty är toppkvalitet och den bästa sammansättningen av ingredienser, i kombination med prisvänlighet. 

Hur började det?

Allt började när Katrine (dotter) blev tonåring och började lida av hudproblem. En kombination av akne och känslig hud gjorde att orenheterna var svåra att behandla, utan att irritera huden. Efter att ha gått igenom varenda produkt hos apotek och butiker med hudvård, var det dags att pröva kosmetolog-vägen. Detta, som innefattade dyrare produkter och behandlingar, gav inte heller någon långtidseffekt. Som en sista utväg blev Katrine ordinerad medicin via en läkare, men inte ens detta gav önskat resultat.

Katrine tog saken i egna händer och sökte runt på internet i jakt på svar, och när hon upptäckte vad som hade hjälpt andra i liknande situation, fann hon den röda tråden. Trots den billiga prisnivån var det just koreansk hudvård som hade hjälpt många att bli av med sina finnar. I ren desperation efter en lösning på sina hudproblem, beställde Katrine hem de koreanska produkter hon fann. Det tog inte lång tid innan hon började se resultat. Orenheterna blev färre och färre, och akneärren började långsamt men säkert att försvinna. Detta i kombination med att huden inte irriterades, utan i stället började återfå sin ungdomliga lyster. 

Mette (Katrines mamma) har alltid haft känslig hud och tendens till hormonella finnar. När hon fick se Katrines resultat väcktes hennes nyfikenhet, och även hon började testa koreansk hudvård. Hon blev snabbt kär i resultaten, men också förvånad över att produkternas effektivitet inte orsakade någon hudirritation.

Det här är varför Derma Space föddes. 

Varför välja oss?

Vi gör det enkelt, tydligt och säkert att köpa K-Beauty-produkter i Sverige. Webbshopen skapades för att vi ska kunna skapa en pålitlig plats, där du alltid är säker på att det du beställer är originalprodukter, direkt från Sydkorea. Vi har själva handplockat produktsortimentet och studerat och utvärderat varenda produkt. Detta gör att vi också kan skriva informativa texter och instruktioner till varje enskild produkt - på svenska. Vårt team av engagerade medarbetare testar själva alla produkter, och om produkterna inte uppfyller våra standarder kommer de inte heller att finnas i vårt sortiment. Efter att ha drivit Derma Space sedan 2018 är vi officiella återförsäljare av ett brett utbud, av de mest populära märkena från Sydkorea.

Vi har ett team av lagerpersonal som brinner för att du ska få en bra upplevelse när du öppnar dina paket från oss. Därför skickar vi ut beställningar varje dag, under vardagar, så att du så snabbt som möjligt ska kunna få hem dina nya produkter. 

Vår mål

På Derma Space har vi ett tydligt mål att kunna sprida kunskap till så många som möjligt om koreansk hudvård. Vi vill att alla ska kunna njuta av de effektiva och innovativa K-Beauty-produkterna, som är baserade på naturens egna ingredienser. Vi kommer att använda oss av den breda kunskap vi har och fortsätter skaffa oss, för att kunna vägleda våra kunder så att de kan hitta perfekta produkter för deras hud. 

Vi vill helt enkelt leverera Sveriges bästa kundservice inom K-Beauty. 

Vår vision

När vi själva skulle börja använda koreansk hudvård var det både förvirrande och svårt, eftersom produkterna ännu inte hade nått vårt hemland, Danmark. Att navigera runt på olika hemsidor och bland olika produkter, där all information var på koreanska, kändes som en omöjlighet. Kort sagt, vi hade behövt en hjälpande hand och någon att fråga om råd.

Vi har själva varit där, och vi vill därför att Derma Space ska kunna hjälpa till och förenkla det som kan kännas svårt, när det kommer till koreanska produkter. Vi vill dela med oss av vår breda kunskap om vilka produkter som passar just dina hudvårdbehov och utmaningar. Vi brinner för att informera om de olika ingredienserna, och hur de kan bidra till en frisk och stark hud. Sydkorea är ett land som alla ser upp till inom kosmetik, eftersom de ofta är först med att förnya sig inom nya ingredienssammansättningar och produkttyper.

Derma Space är företaget som kan ge råd om allt inom koreansk kosmetik – både hudvård, hårvård och smink. Vi vill göra de koreanska produkterna till en del av den dagliga hudvårdsrutinen hos svenska befolkningen, och hjälpa dem med deras hudutmaningar, vare sig det gäller finnar, rynkor, rodnad, pigmentfläckar eller något annat. Du kan därför alltid få vägledning av oss om vilka produkter som kommer att passa just din hud. 

Vem önskar vi att vara?

Vi vill, och kommer att vara, de vi själva saknade när vi började med K-Beauty, det vill säga någon som hjälper till och gör det hanterbart att komma i gång med koreansk hudvård. Vi vill hjälpa dig slippa förvirring och osäkerhet kring att välja rätt produkt för din hud.