Ångerrätt

När du handlar hos Derma Space har du som konsument rätt till att ångra ditt köp inom 14 dagar (räknat från det datum då du mottog din beställning). 

Om du ångrar ditt köp ska du skicka ett mail till info@dermaspace.se där du skriver att du önskar att avbryta ditt köp.

Du går miste om din ångerrätt om förseglingen/emballaget är bruten.

Du kan inte ångra ditt köp genom att vägra att ta emot varan så att den går i retur till oss. 

Ångra en del av köpet

Om du har köpt flera varor hos oss har du möjlighet att skicka tillbaka en eller flera varor, även om de köptes i samma beställning.

Observera att du inte får ersättning för fraktkostnader om du ångrar en del av ditt köp.

Retur och varans tillstånd

Om du ångrar ditt köp ska varan skickas tillbaka tillsammans med en kopia av din faktura till följande returadress:

Derma Space
Niels Bohrs Vej 21,
8660 Skanderborg
Danmark

Du ska returnera din beställning till oss utan onödig försening och senast 14 dagar efter att du har meddelat oss att du ångrar ditt köp.

Du väljer själv vilket fraktföretag du vill använda dig av när du returnerar din vara/dina varor. Vi rekommenderar dig att du skickar din retur som ett spårbart paket för att ha möjlighet att använda ”track and trace” i händelse av paketets försening eller frånvaro. Du ansvarar för paketets innehåll och värde tills vi har mottagit paketet.

Du betalar själv för samtliga returfraktkostnader.

Vi tar inte emot paket som skickas till ombud eller paket som skickas med postförskott. Din retur ska skickas och levereras till vår adress. 

Produkten skickas tillbaka i oförändrat skick, oöppnad och i oskadad originalpackning. Om produkterna är använda eller förstörda får du inte tillbaka pengarna. Se till att paketet är förpackat ordentligt innan du skickar iväg det.

För att få hela köpbeloppet i retur ska varan inte vara öppen och plomberingen ska inte vara bruten.

Ingen ångerrätt

Dessa avtal kan inte brytas:

Leverans av förseglade varor som av hälso- eller hygienmässiga orsaker är inte möjliga att returnera när förseglingen har blivit bruten efter leverans.

Återbetalning av köpbeloppet

Om du ångrar ditt köp får du det belopp du har betalat hos oss i retur. Om du har köpt en nedsatt vara återbetalar vi det beloppet som du har betalat.