Guide: Kom i gång

Även om det kan verka förvirrande är det enklare än vad det ser ut att komma i gång med koreansk hudvård. Här är några myter som kan ha hållit dig tillbaka från att testa:

  • Din hudvårdsritual behöver 10 olika steg
  • Du måste byta ut hela din nuvarande ritual
  • Du måste sätta dig in i alla produkter och ingredienser

Allt detta är inte sant! Vi rekommenderar faktiskt att du bara använder ett fåtal, men effektiva, steg i din rutin. Du kan utan problem blanda nya med dina befintliga hudvårdsprodukter – i den utsträckning som känns bra för dig och din hud. Här är en 2-stegs guide till hur du snabbt kan hitta de bästa koreanska produkterna för just din hud:

 

Steg 1:

Titta på hudtyp-diagrammet för att hitta din hudtyp.

 

Steg 2:

Nu är du redo att ta våra hudtester, som hjälper dig att hitta rätt produkter för din hud.

Basrutin:

Om du inte redan har en hudvårdsrutin och vill börja från början genom att bygga din personliga rutin, kan vi rekommendera att du startar med följande produkter:

En ansiktsrengöring

Ett serum

En kräm Samt en solkräm, särskilt om du är mycket utomhus.

Ta dessa tester som kommer att rekommendera rätta produkter för din hud. Dessa 3-4 steg kommer att bilda en komplett och effektiv rutin, som du kan använda både morgon och kväll.

Har du redan en rutin? Önskar du att lägga till fler koreanska produkter?

Då kan du via våra hudtester få rekommendationer på nya produkter till din redan befintliga rutin. Om du till exempel saknar en kräm kan du ta vårt krämtest och lägga till den rekommenderade krämen till din redan befintliga rutin.

 

Här kan du se alla våra hudtester:

Oljebaserad rengöring-test

Vattenbaserad rengöring-test

Exfoliering-test

Toner-test

Essens-test

Serum-test

Sheet mask-test

Ögonkräm-test

Fuktighetskräm-test

Solkräm-test 

Nattkräm/sovmask-test

Ögonmask-test

 

*Om du vill veta vilken typ av hud du har utöver känslig hud, gör följande: Följ diagrammet igen, och svara nej på frågan ”Är din hud ofta känslig/irriterad?”. Slutför testet tills du får resultatet